SOVEROM MAKEOVER

Da var vi kommet til prosjekt nr.3. Soverom makeover. Har hatt blå barokkinspirert tapet som fondvegg tidligere, men gikk plutselig lei av den. Avgjørelser tatt når man er full av hormoner(Graviditetshormoner) pleier aldri å holde her i huset. Takk og lov for at jeg er ferdig med å være gravid. Kommer aldri å glemme den lavendelfargede lilledoen etter første graviditet. Nå er soveroms fondveggen malt i en grånyanse jeg ikke husker navnet på, men det ble helt feil nyanse og i tillegg klarte jeg å kjøpe med glans i malingen, så gjenskinnet når taklampen eller sola står på er til å grine av. Har derfor gått til innkjøp av en deilig matt sober svart fra Lady og etter 3 strøk forelsket jeg meg. En mer elegnt svart farge skal du lete lenge etter.
 


Kommentarer

  1. Det ble en vakker matt farge. Spennende med sort. Har selv brukt den matte malingen fra Lady i fargen skifer på kjøkkenet.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har brukt Lady sin Pure Color, matt på både stue, loftstue og alle soverom. Etter å ha brukt Lady sin maling klarer jeg ikke å bruke andre sin lenger. Jeg har forsøkt noen ganger, men ender bare opp med å kjøpe inn Lady sin og maler over:)) Fargen Skifer er nydelig. Jeg skal snart ta en oppfrisknings makeover på kjøkkenet vårt, så det blir spennende å se hva jeg velger. I dag har vi Marrakesh på veggene på kjøkkenet.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg